In de Media bij Evike

Euforica in de media bij het magazine “Spiritualiteit”.

In de media in de voorjaarseditie van uitgeverij “Evike” sta ik vermeld met twee onderwerpen. Eén artikel gaat over mijn praktijk “Euforica”, het andere over Jouw Balans Coach, Het blad ligt inmiddels in veel boekwinkels.

Ruim vijf jaar geleden vertrok ik naar Spanje, ik volgde mijn hart.
In de vijf jaar dat ik nu in Spanje woon is er veel veranderd, met mezelf maar ook met mijn werk. Mijn praktijk heeft een enorme groei meegemaakt!  Klik hier voor het artikel … 

Het tweede  zo mooi. Klik hier voor het artikel …

Het afgelopen jaar stond het op een laag pitje bij Social Media, er waren problemen met Facebook, en nog een aantal zaken. Voor mij een teken om dat los te laten.  Achter de schermen is er veel gebeurd, zo heb ik er een aantal opleidingen bij gedaan en is het aanbod nog meer uitgebreid.
Zo heeft het werk voor Mediumchat ook meer intrede gedaan in mijn eigen praktijk.
Daarnaast vond er een verhuizing plaats in december 2019 die langer duurde dan gepland, het was het meer dan waard!
Een prachtige locatie op de berg de “Bernia” vlakbij Benissa, een oase van rust en mooie omgeving.

Inmiddels heeft de Website ook een ander jasje gekregen.
Het nieuwe jaar begint dus goed!
Er staan al wat workshops, retreats en programma’s online, maar …
in de loop van deze maand gaan er nog een aantal evenementen bijkomen.

Wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief ….

Heb je vragen of wil je een afspraak maken, neem dan contact met me op.

Love & Light,

Alexandra Langeveld